خانه » اخبار روز » ۱۰ نوع شکلات دست سازِ خانگی و رنگارنگ (۲)

اطلاعیه سایت

۱۰ نوع شکلات دست سازِ خانگی و رنگارنگ (۲)

۱۰ نوع شکلات دست سازِ خانگی و رنگارنگ (۲)

مجله آشپزی مثبت: با ما همراه باشید تا به شما نشان دهیم چگونه می‌توانید به آسانی ده  مدل فاج (شکلات دست ساز) خوشمزه درست کنید و آن را با وسایل در دسترس و رنگین، تزیین و هوس‌انگیز کنید.

 

۶٫ فاج با طعم باسلوق و عطر نارگیل

فاج پایه + یک سوم پیمانه نارگیل تازه (رنده شده) + ۱۰۰ گرم باسلوق با رویه شکلاتی

فاج را که طبق دستور درست کردید و در قالب ریختید، روی آن را با تکه‌های باسلوق که قبلا خرد کرده‌اید و نارگیل تازه رنده شده بپوشانید و پس پوشاندن روی قالب در یخچال بگذارید. بعد از ۴ ساعت که شکلات سفت شد، برش بزنید و سرو کنید.

 

 

۷٫ فاج با شکلات‌های پرتقالی توپی


فاج پایه + نصف پیمانه شکلات‌های پرتقالی توپی روکش‌دار

شکلات را به روش توضیح داده شده در دستور تهیه فاج پایه آماده کنید، در قالب روی کاغذ روغنی بریزید و صاف و یکنواخت کنید. سپس شکلات‌های پرتقالی توپی را خرد کنید و روی فاج بریزید. حالا روی قالب را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید. بعد برش بزنید.

 

  10 شکلات دست ساز( فاج) رنگارنگ (2)

 


۸٫ شکلات خانگی با رویه پاستیل

فاج پایه + ۲۰۰ گرم انواع پاستیل

فاج آماده شده را که در قالب ریختید، پاستیل ها را ریز کرده ،سطح شکلات را با آنها تزیین کنید. حال بعد از ۴ ساعت برش بزنید.

 


۹٫ فاج آجیلی میوه‌ای

فاج پایه + یک پیمانه مارشمالوی خرد شده + ۲ قاشق سوپخوری بادام‌زمینی نمکی خرد شده + یک چهارم پیمانه گیلاس یا آلبالوی خشک براق

مایه آماده شده فاج را در قالب روی کاغذ روغنی بریزید و با ارتفاع یکسان پهن کنید. مارشمالو، بادام‌زمینی و خشکبار دلخواه را روی شکلات بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از ۴ ساعت برش بزنید و در ظرف دلخواه بچینید.

 


۱۰٫ فاج با شکلات سفید و برگه زردآلو

فاج پایه + یک چهارم پیمانه چیپس شکلات سفید + یک سوم پیمانه برگه زردآلو یا قیسی خرد شده

فاج را طبق دستور آماده کنید، در قالب بریزید و پهن و یکنواخت کنید. زردآلوی خشک خرد شده و چیپس شکلاتی را مخلوط و روی شکلات را با آنها تزیین کنید. بعد از اینکه شکلات را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دادید، آن را برش بزنید و سرو کنید.

 


 
روش تهیه شربت غلیظ

۴۰۰ گرم شکر دانه‌ریز را با ۲۰۰ میلی‌لیتر آب داخل یک قابلمه که بهتر است آلومینیومی یا آهنی نباشد بریزید و روی حرارت متوسط  بگذارید. شکر که در آب حل شد ۵۰ میلی‌لیتر آب لیموی تازه و صاف شده به آن اضافه کنید. بعد از ۳۰ دقیقه جوشیدن مواد روی حرارت ملایم  وقتی رنگ مواد شروع کرد به قرمز- قهوه‌ای شدن، ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید، بعد مواد را از روی حرارت بردارید. حالا مواد را در ظرفی شیشه‌ای و دردار بریزید و بعد از خنک شدن در یخچال نگه‌داری کنید. این شربت بعد از ۲ تا ۳ روز طعم بهتری پیدا می‌کند. 

 

فوت‌وفن

 

مایه فاج آنقدر باید حرارت ببیند تا کاملا غلیظ شود.

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A