خانه » آموزش » راحت ترین بستنی وانیلیِ خانگی

اطلاعیه سایت

راحت ترین بستنی وانیلیِ خانگی

راحت ترین بستنی وانیلیِ خانگی

سایت اشپزی

جدیدترین اموزش های اشپزی

جدیدترین کتاب های اشپزی رایگان

اموزش درست کردن دسر،پیش غذا،سالاد،شیرینی،جدید

وب‌سایت آوای سلامتی: این نوع بستنی وانیلی از انواع بستنی های خانگی است که تهیه آن بسیار آسان است. نوع میوه ای آن را هم می توان تهیه نمود.

مواد لازم:

  •  خامه پرچرب : ۶۰۰ میلی لیتر
  •  وانیل : یک غلاف
  •  پوست لیمو ترش , تلخی گرفته و رنده شده : ۱ عدد
  •  تخم مرغ , زده شده : ۴ عدد
  •  زرده تخم مرغ : ۲ عدد
  •  شکر دانه ریز : ۱۷۵ گرم

بستنی وانیلی


طرز تهیه:

۱. خامه را داخل قابلمه ای چدنی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب همه بزنید.

۲
. وانیل , پوست لیمو , تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ اضافه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به مرز جوشیدن برسند .

۳. شعله گاز را کم نمایید و اجازه دهید قابلمه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت باقی بماند . مخلوط را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ گردد .

۴. شکر را به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید . سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود .

۵. مخلوط کرمی شکل به دست آماده را از صافی رد نمایید .

۶. غلاف وانیل را باز نمایید و دانه های کوچک سیاه داخل آن را درآورید و با خامه ترکیب نمایید .

۷. مخلوط آماده را داخل ظرف در بسته کم عمق و مخصوص فریزر بریزید و بگذارید یک شب داخل فریزر بماند تا کاملا سفت شود . بستنی را هر زمان که مایلید , سرو نمایید .

توصیه سرآشپز :

جهت تهیه بستنی میوه ای ابتدا ۱۰۰ گرم مخلوط میوه های خشک را به مدت ۲۰ دقیقه داخل شیر خیس نمایید . بقیه دستور را با حذف وانیل از ترکیب مواد , دنبال نمایید و میوه ها را در ۶ مرحله به ترکیب مواد اضافه نمایید .

در صورت نارضایتی صاحب اثر مطلب حذف خواهد شد.

نوشته راحت ترین بستنی وانیلیِ خانگی اولین بار در دانلود جدید ۹۵ پدیدار شد.

لینک منبع

کد پخش آنلاین این موزیک برای وبلاگ و سایت شما

کد زیر را کپی کنید سپس در قسمت مناسب وبلاگ یا سایت خود قرار دهید


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A